تحولات منطقه

بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی تاکید کرد که اتحادیه اروپایی با چشم‌پوشی از استقلال و ارزش‌های مورد ادعایش، نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپایی در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، در شبکه ایکس نوشت: نویسنده فرانسوی، دو لا بوئسی، در رساله‌ای با عنوان «گفتار در باب بندگی اختیاری»، حقیقتی بنیادین درباره زمینه‌سازان استبداد و سلطه بازنمایی می‌کند: سلطه فقط محصول زور نیست بلکه اغلب با تمکین کسانی که توانایی کنش مستقل دارند شکل می‌گیرد.

بقایی افزود: اروپا دیگر نمی‌تواند از «خودمختاری راهبردی» دم بزند، در حالی که عملاً خود را به مجری اوامر واشنگتن تقلیل داده است.

وی تصریح کرد: خودمحتاری راهبردی با بیانیه‌های پرطمطراق به دست نمی‌آید بلکه با نشان‌دادن اراده و تواناییِ‌تصمیم‌گیری مستقل و مسئولانه محقق می‌شود، حتی اگر این تصمیم‌ها با موضع یک قدرت بزرگ‌تر همسو نباشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: اروپا باید انتخاب کند؛ بازیگری مستقل باشد، یا آن‌قدر به پژواک سیاست دیگری عادت کند که این پژواک را با استقلال اشتباه بگیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha